Lektion 30 - prøv Photoshop Express
   
gratis online billedredigering
 
   
   
   
        
Hvis du mangler et program til billedbehandling, så prøv Photoshop Express online.  Her kan du beskære,  justere størrelse, farver, hvidbalance, højlys,  fjerne røde øjne, gøre skarpere, ændre til sort / hvid og meget mere.
 
Se dansk tekst på værktøjerne på billedet herunder.
   
      
Sådan bruger du Edit funktionen:
1.
Klik på billedet herunder og på MY COMPUTER når Photoshop Express åbner og klik UPLOAD PHOTO for at hente JPEG billedet på din PC. Hvis du blot vil øve dig lidt kan du også vælge at bruge et af programmets billeder, som jeg har gjort herunder.
   
 
2.
I løbet af et øjeblik ligger billedet i Editoren, som på billedet herunder.  Øv dig med værktøjerne til venstre og bare klik UNDO
hvis du fortryder en handling og  REDO hvis du vil genkalde handlingen - eller RESET hvis du helt vil nulstille.
   
 
3.
Hvis du har en stor skærm med plad til to billeder, kan det være en god ide at have siden her åben i det ene, så kan du nemt se den danske tekst på værktøjerne, hvis du har brug for det.
 
 
4.
Når du har redigeret dit billede, kan du tilføje forskellige effekter ved at klikke på Decorate her finder du tekst, talebobler, rammer og meget andet spas. Bare prøv det af...
 
 
5.
Du kan vælge at hente dit billede hjem til din PC efter behandling, men du kan også gemme det i My Gallery, som du opretter under Me på hovedsiden, det kræver bloot at du opretter et Adobe id.
 
 
6.
Klik Done nederst til højre og vælg hvordan du vil gemme billedet. 
 
 
        
**********
   
Klik på billedet og gå direkte til ADOBE PHOTOSHOP EXPRESS EDITOR.
   

   
   
Når du er færdig, får du mulighed for at gemme på din egen computer eller på Photoshop.com og flere andre muligheder som f.eks. facebook.

   
TILBAGE